Roger Waters

Roger Waters 2006
Forside Profil Waters i DK Diskografi Nyheder Gæstebog Kontakt

Antal indlæg i gæstebogen: 125

RogerWaters.dk Gæstebog - skriv en kommentar  


 

26. august 2013
Indlæg af: Christina

Parken 2013
Hejsa...Sikke en oplevelse i parken d.11 aug , vi havde vores 14 år datter med , det var noget af en oplevelse for livet , når man lige tænker på at det største hun lige har været til er et lokalt marked:-) hihi...Så også The Wall i Herning i boxen sidste år , og der VAR lyden altså meget, meget bedre...men Roger er og bliver noget af det største nogensinde...


11. august 2013
Indlæg af: Jesper Breddam

Koncerten i aften
Ja, det bliver spændende i aften. Er der noget sted, man kan læse om koncerten i aften?
Mvh Jesper11. august 2013
Indlæg af: Jørgen

I dag.
Så er det i aften MANDEN gæster Parken. Det bliver fantastisk:)


12. august 2011
Indlæg af: thexfile

Roger Waters 13-06-2011 Herning
Hej og en cool side at finde ;)
Jeg var så heldig at få lov at opleve The Wall i Herning og mine forventninger var tårnhøje af den simple grund at hele bandet Pink Floyd i mine øjne er top profesionelle musikere og det er det band der har lavet noget af det mest episke musik EVER og jeg må sige at det der skete i herning den 13 juni 2011 en ganske normal mandag aften var det sygeste fede scene show jeg nogensinde har oplevet lydmæssigt var det i særklasse aldrig for mit vedkommende hørt bedre, jeg bøjer mig udmygt for bandet Pink Floyd og denne mands visioner og måde han virkeligør dem, og det show viste mig endnu engang at der aldrig har været og heller aldrig kommer til at være flere bands som Pink Floyd i SÆRKLASSE det FEDESTE band EVER14. juni 2011
Indlæg af: Christina Maria

koncerten herning -,-)
Det var en gud-dommelig oplevelse at se showet , har set ham 2 gange før med opførelse : The Dark side of The Moon , men The Wall var den 1 LP jeg " fik " lov af brormand til at høre da jeg var 10 år...:) Jeg bøjer mig i støvet , waters har / og betyder al for mig... Så Kære Mr. R. Waters...Thanks for everything you made me feel whit true feelings...


14. juni 2011
Indlæg af: Karina

Opdatering
Når man laver sådan en fin og seriøs hjemmeside, bør den opdateres. Den er tilsyneladende ikke blevet opdateret siden besøget i Parken.


13. juni 2011
Indlæg af: Mikkel Gundersen

Desperat forsøg
Hvis der på falde rebet er 2 billetter er jeg villig til afhenting alle steder Jylland/Fyn. Mvh. Mikkel Gundersen (mobil 5122 2155)


12. juni 2011
Indlæg af: Kondrup

2 billetter købes
Er der en der har 2 biletter til Roger Waters i Herning den 13. juni?
Tlf: 203512579. juni 2011
Indlæg af: Susanne Andreasen

1 stk Herning billet til salg
Vi står akut med en enkelt billet til Roger Waters i Herning. Den koster 1015,- kr - pladsen er en af de dyre i svinget ved langsiden med god udsigt til scenen. Hvis nogen er interesserede så kontakt venligts mig på tlf: 415748834. juni 2011
Indlæg af: Henrik MJ

Roger Warters, Herning
Jeg må desværre gå glip af koncerten pga. planændringer. 2 stk. billeter til Herning sælgers på QXL.


29. maj 2011
Indlæg af: Olsen

Jeg er så klar til d. 13....
Var i Parken, og fik en musikalsk fest af dimensioner. Har stampet 4 billetter til Boxen op af jorden så ungerne også kan få den oplevelse! Og vi er bare så klar!


26. maj 2011
Indlæg af: Boris

Billeter til Herning koncert

Er der en som har 2 billetter til salg, til koncert i Herning den 13.juni?
17. maj 2011
Indlæg af:


Ja fantastisk koncert men man ser elendigt fra plænen i Parken . faktisk ingenting.


15. maj 2011
Indlæg af: OktavKor

Kæmpe oplevelse 7.maj
Det var en enestående chance og en KÆMPE oplevelse at vores kor fik lov til at synge og danse på scenen sammen med Roger Waters d. 7. maj i Parken. Hverken børnene eller korlederne, der dirigerede foran scenen, har fået armene ned endnu.


15. maj 2011
Indlæg af: Steen

Billetter til Herning
Er der en som har 3 billetter til salg, til showet i Herning den 13.juni?


14. maj 2011
Indlæg af: Brian Rasmussen

The Wall
Jeg var i Parken og se The Wall, og tog dagen efter til London for at se koncerten i O2 den 12. og ja, det var den aften at Gilmour og Mason kom... FULDSTÆNDIG FANTASTISK....


10. maj 2011
Indlæg af: Helle

Det fantastiske kor
Jeg må rose det fantastiske skolekor fra Lundehusskolen der sang og dansede til koncerten i Parken 7. maj 2011. Godt gået!


8. maj 2011
Indlæg af: Anette

Koncert i parken
Fantastisk oplevelse - endelig - har ventet i 17 år for at se koncerten. Sidst de var her, var jeg så venlig at overdrage min billet til en god ven. Har ærget mig lige siden. Havde kæmpe store forventninger til aftenen i går. ALT blev indfriet. Tak Roger for en fed koncert. I´am happy ;-)


8. maj 2011
Indlæg af: Ottoden (admin)

supet fed koncert
Vi stod ved lydpulten, super fed lyd og udsyn. Jeg har efterhånden været til rigtig mange koncerter og hvad oplevelse og kvalitet angår giver Roger Waters den bare så meget gas st ingen ændre kan være med! Aftenens show var jo vildt og kæmpe stort. Det første Pink Flod jeg hørte var the wall og allerede som 10 årig håbede jeg en dag at se hele the wall live. Det er nu 21 års venten der har været hele ventetiden værd! Topkarakterer herfra.


8. maj 2011
Indlæg af: lene

øvre A-en hel sektion uden udsyn
Fucking ergeligt, at en hel sektion i parken ikke kunne se senen for den store lys bom, samt den runde storskerm for dukken, der kun blev brugt ganske kort. ellers flot show synd ikke alle der havde betalt kunne se det


6. maj 2011
Indlæg af: Skovbassen

det bliver STORT
Ser med spænding frem til i morgen. Er sikker på det bliver en stor oplevelse.
Jeg har selv haft oplevelsen at se det orginale show tilbage i 1981 i Dortmund. Så glæd jer Floyd fans, det bliver helt sikkert STORT!!!!!!6. maj 2011
Indlæg af: flemming

wooohooo
så er det sku endelig den store dag i morgen drenge og piger =)...er 45 år men glæder mig sku som et lille barn til juleaften hehe , har været fan af pink/roger siden jeg var 15 år , har set pink floyd 4 gange , men har desværre kun fået set roger 1 gang før , da han var i forum i 2002..super fed koncert....så det bliver sku bare så fedt at se the wall i morgen ..har selvfølgelig billet til plænen , det eneste rigtige sted i parken =)...ses i morgen ..god koncert .


3. maj 2011
Indlæg af: thomas

Koncertbussen
kan ikke få øje på transportpriser eller tider! hvor kan man få transport fra?


2. maj 2011
Indlæg af: Jæger.


Super fed side i har banket op her...
Skal osse til en kanon musikalsk oplevelse og et lysshow ud over det sædvanlig i parken på lørdag.Er sikker på det bliver godt..1. maj 2011
Indlæg af: Hansen

RW i Parken
Glæder mig vildt til at genhøre The Wall.
Sidste gang med ham var i Berlin på Postdam Platz med over 500.000 tilskure. Stod bagerst ved indgangen med en kamerat da showet gik i gang. Fanden tog de publikummer der ikke var kommet ind grundet for små indgangs partier. Hele rækværket ind til pladsen blev væltet og tusinde og atter tusinde væltede ind. Halvdelen af publikum havde højst sansynligt ikke billet. Det var så det. Men en af de største oplevelser jeg på koncertfronten har set og der har været mange.
Check youtube "mother" og se hvor ydmygt sinead o´conner går til opgaven og leverer. Ja der er mange minder fra Berlin og den koncert.
GOD FORNØJELSE ALLE .

Har fundet min gamle T shirt med The Wall frem fra 1990....Ja i hørte rigtigt. Den skal på denne ene dag.
Hansen23. april 2011
Indlæg af: Klaus

5 gange tidligere
D. 13. september 1967 spillede Pink Floyd live i København, så Roger har spillet i Danmark 5 gange indtil videre...
Jeg glæder mig til den 6. gang.23. april 2011
Indlæg af: Klaus

5 gange tidligere
D. 13. september spillede Pink Floyd live i København, så Roger har spillet i Danmark 5 gange indtil videre...
Jeg glæder mig til den 6. gang.17. februar 2011
Indlæg af: Kenneth Ulrich

The Wall kommer
Glæder mig meget til at gense den fulde The Wall koncert igen den 7. maj i Parken. Så den originale koncert I Earls Court både i 1980 og 1981. Så det bliver spændende at se om koncerten kan leve op til forventningerne, det kan den vel næppe. Savner det oprindelige Pink Floyd. Richard Wright R.I.P.


22. november 2010
Indlæg af: Martin

Lyd i Parken
Roger ville da aldrig spille i Parken hvis han ikke kunne lave en god lyd... Husk på han er et musik geni !


9. oktober 2010
Indlæg af: anders

roger waters
Roger Waters er blevet anklaget for at være anti seminist
p.g.a af nogle billeder på væggen under nummeret good by blue sky,hvor et fly smider jødestjerner og dollarstegn ned.
Jeg er dog MEGET overbevidst om at han i dette nummer synger om de jødiske palistiænser der undertrygte af andre.
HURRA til Roger for hans menneskelighed og forståelse for tingenes gang iverden I LOVE ROGER3. oktober 2010
Indlæg af: anders

koncert
hej til alle jer
Godt at høre at høre fra jer
Er jeg selv en stor Roger fan glæder mig MEGET til koncerten i Herning d.13 juni 2011
COUNTDOWN.16. september 2010
Indlæg af: Christina Maria

Waters koncert
.Jeg fik billet til hans koncert i Herning ....gud hvor jeg dog glæder mig vildt


4. september 2010
Indlæg af: karsten

Noget at glæde sig til
Sidst jeg så og hørte Roger Waters var til Roskilde festival 2006 - og det undrer mig at det allerede er så lang tid siden, for den koncert står i fuldstændig klar erindring, som en af top 3 koncerterne i min karriere. Dette i sig selv er noget af en bedrift i og med referencerammen efterhånden spænder vidt. Ikke desto mindre, var det en uforlignelig koncert med en af tidens største koryfæer indenfor den internationale musikscene.
En musiker, der ikke går på kompromis med kvalitet og det er her jeg begynder at undre mig; Hvordan kan Waters lade sig engagere i Parken?! Parken har altid og vil fremover være et skidt sted for musikken. Så mon Waters er klar over de akustiske problemer pågældende sted? Helt sikkert og han kommer med et anlæg, som er i stand til at kompensere for dette problem.
Nå men; Jeg glæder mig usædvanligt meget til The Wall i Parken. Er min kammerat Jakob dybt taknemmelig for at han tog den fridag og fik de billetter på dagen, hvor de blev sat til salg!
Der er noget at glæde sig til!

// karsten
4. september 2010
Indlæg af: Christina Maria

Tak
Glemte helt at sige Tak for en fed side for os fans.... )::):)....


4. september 2010
Indlæg af: Christina Maria

Waters koncert
Hejsa ... Jubii kan jeg så sige igen.., fik billetter til koncerten i Herning... Jeg vil osse heller der over end i Parken pga lyden !!! Alle har jo mere eller mindre sagt at øv øv at det var i Parken for hver gang er folk gået skuffet derfra pga dårlig lyd....Så jeg er meget tilfreds..

Jeg var osse til hans 2 koncerter i Augustenborg samt Odense ....d.d er der INTET der slår den i Augustenborg....pragtfuld... :) :)
Glæder mig vildt til næste år, og opleve ham endnu engang...For mig er han en af verdens største musikere nogensinde....
hej igen
Christina31. august 2010
Indlæg af: Michael

Dårlig lyd
Jeg havde næsten afskrevet at skulle se The Wall, indtil det blev annonceret at de også kom til Herning. Jeg har været til en del koncerter i Parken og lyden ødelægger altid koncertoplevelsen. Pinligt at dette skal være DK's nationalkoncert sted


30. august 2010
Indlæg af: Per Kristoffersen

The Wall 2011 Herning
Sidst jeg var til Roger Waters var på Als med Dark side of the moon. Nu skal jeg så til Herning, for lyden i Parken orker jeg simpelthen ikke og kan ikke forstå at musikere vil spille der med de stor akustiske problemer :-(

Glæder mig helt vildt !!!

Ps: en rigtig god side i har fået "banket op" !24. august 2010
Indlæg af: Michael

Så må vi til Herning også
Ja så må vi til Herning også, og se THE WALL for 7 gang ( 6 gang parken) glæder mig vildt, DET BLIR STORT


15. august 2010
Indlæg af: Frantz

Berlin 1990
Var til formidable koncert i Berlin da den blev sat op i 1990.Den største begivenhed jeg har overværet rent musik og menneskemængde. Husker endnu vrælet da Scorpions åbner ballet....
Husker tydeligt at koncerten gik i gang og vi ikke var lukket ind endnu pga.alt for mange mennesker uden billet.
Det endte med at hegnene blev væltet nede bagi og folk strømmede ind med og uden billet.
Der blev gættet på mellem 250.000 - 500.000 folk så koncerten.3. august 2010
Indlæg af: Ottosen (administrator)

David Gilmour joiner Waters
Det er sandt at David Gilmour spiller med Roger Waters på hans "The Wall Tour". Desværre er det ikke alle koncerter han er med på - indtil videre siges der at han spiller med til minimum én koncert... Vi håber at han er med i Parken!!!


29. juli 2010
Indlæg af: Lasse Sivertsen

....
Tak skal i ha for jeres opmærksomhed...

Jeg har et andet spørgsmål.. Jeg havde en kunde idag som prøvede at overbevise mig om at Gilmour ville joine Waters på touren, da jeg derefter blev helt vild og våd over det, måtte jeg jo finde ud af om dette er sandt... Ved i noget??

Igen tak for jeres tid, hilsen Lasse22. juli 2010
Indlæg af: Michael Jensen

Billeder
Fedt at se I kunne bruge mine billeder...hvordan I så end har fået dem..hehe...Gør da en lidt glad..Ses i Parken...FINALEN!!!!


16. juli 2010
Indlæg af: Ottosen (Administrator)

Billetter
Det er korrekt at Karkon kun har busture, men hvis blot du skal bestille billetter kan du gøre det via Livenation.dk der er arrangør af koncerten i Parken

http://www.livenation.dk/artist/roger-waters-tickets15. juli 2010
Indlæg af: Lasse Sivertsen

Booking
Hej igen.

De der karko, arrangerer kun busture , er der ingen der ved hvor man kan booke billetter til parken?? Jeg er stensikker på det kan lade sige gøre.

Er desperat :)

Tak igen - Lasse14. juli 2010
Indlæg af: Ottosen (administrator)

billetter til Roger Waters
Hvis man skal til koncerten i parken, eller andre i europa skal I kigge på hjemmesiden www.karkon.dk der kører i bus til de foskellige koncerter. Rogerwaters.dk har lavet en aftale med Karkon om at der kommer masser af info om turene her på sitet.


14. juli 2010
Indlæg af: Lasse Sivertsen

Billet Booking
Hej Roger Waters.dk

Jeg har hørt fra en bekendt at billetbooking var muligt til parken, og har også selv fundet mig vej til et sted man kunne booke (vist nok via hans egen hjemmesiden) , men nu kan jeg simpelthen ikk finde det mere?
Er der nogle herinde der kan henlede mig til et sted hvor jeg kan booke? Jeg har først opdaget pink floyd sådan rigtigt for 2 år siden, og MÅ bare se Roger Waters.
Jeg håber der er nogle der kan hjælpe.

MVH Lasse Sivertsen2. juni 2010
Indlæg af: kent

tour
nogen der skal til andre koncerter end den i parken den 7 maj 2011. så høre jeg gerne hvordan i skaffer billetter vil selv gerne kbh berlin og prag.

znehvide@gmail.com15. maj 2010
Indlæg af: Bjørlie

Roger
Hej
Er der nogle som kan svar på om der findes flere dvdèr end Wall og In the flesh ?
Aar & fred Bjørlie (bjorlie@privat.dk)17. januar 2010
Indlæg af: Martin

Leaving Beirut
Den findes i hvert fald på CD som hedder " To kill the child / Leaving Beirut "


9. januar 2010
Indlæg af: christina

roger waters tour 2010
Hej jeg var til waters koncert i Augenstenborg samt i fionia park, og sikke en oplevelse. Det var simpelhen det fedeste jeg har oplevet. Har hørt rygter om at han tager på ny tour med opsætning af The Wall...men er der nogen der ved om han gæster danmark?? hej igen


14. november 2009
Indlæg af: Flemming

Leaving Beirut
Hej, er der nogen der ved om Leaving Beirut findes på cd eller DVD?

Flemming6. november 2009
Indlæg af: Mikael

The Wall 2010/2011
Mon Roger Waters og band også kommer forbi Danmark.

Just a quick note to share with you that Roger Water's manager has confirmed to NPF that "Roger is considering touring The Wall in 2010 and 2011. It’s obviously early days but we will keep you posted when we have more concrete news for you." So there you have it!

In addition to Roger doing The Wall live, there is also a Broadway show21. juli 2009
Indlæg af: Claes Jennow

Pia K i ræven!
Sjovt at nogle kalder Roger Waters et vestre orienteret fjols for at have Pia k på grisen.....Rent faktisk malede jeg grisen! slogans fik jeg af Roger Waters men stilen og pia der var i røven, valgte jeg 100 % selv!
syg vild lækker koncert by the way!
Vh
Claes Jennow24. februar 2009
Indlæg af: Stefan

PINK FLOYD: Oh by the way
Hej alle. Nogen som kan fortælle om boksen "PINK FLOYD: Oh by the way" er i ny remastered lyd?
Mvh. Stefan7. januar 2009
Indlæg af: Aljo


Hen kommer... Bar vent..


1. december 2008
Indlæg af: Hansen

Pink Floyd Project
Hey

Pink Floyd Project kommer til DGI-huset i Vejle den 7. marts!!!15. august 2008
Indlæg af: Ottosen

ingen planer om at Waters kommer til DK igen
Til Helle
Der er desværre ingen planer om at Roger Waters gæster DK igen, men man kan jo altid håbe... I kan være sikre på at hvis der skulle komme rygter om det vil det med det samme stå på denne side13. august 2008
Indlæg af: Helle

En fantastisk oplevelse - igen?
Jeg var i Fionia Park, Odense og opleve selveste Roger Waters! Det var en fantastisk oplevelse at stå helt foran, hvor man tydeligt kunne se dem alle helt tæt på. Man kunne mærke lyden, varmen fra ildshowet og alle effekterne - det var helt ubeskriveligt.
Hvis Mr. Waters endnu engang gæster Danmark, er der ingen tvivl om, at jeg igen skal opleve det. Men er der nogen planer om endnu en koncert i Danmark?30. juli 2008
Indlæg af: Kasper


Nogen der kan fortælle lidt mere konkret om de optagelser der blev lavet iforbindelse med koncerten. kan man forvente en dvd?


11. juli 2008
Indlæg af: John Knud Høegh-Olsen

Waters I Fiona Park
Hej, Jeg var med til denne koncert, som jeg glædede mig i langtid, jeg kommer fra Grønland, jeg fløj fra Nuuk kun for at holde koncert i Odense, den var kanon..


30. juni 2008
Indlæg af: Bjørlie.

Hjælp.
Hejza.
Er der nogle der har "When the wind blows" Med Rogers. Håber I vil ringe eller skrive 24824664 - bjorlie@privat.dk
Ha en god dag.15. juni 2008
Indlæg af: Bjørlie.

Whis you are here
Mit navn er Bjørlie. Jeg var også i Odense og se Et kanon show.
Håber koncerten fra denne tour snart kommer dvd. Min kone og jeg sr de to dvdèr der er på gaden. Og vi ser dem begge hver weekend, og får en lille joint der til. Sådanne stunder giver plads til eftertanke, og hygge.
Skulle der være andre der hygge på den måde. Så må I give lyd fra jer.
Hej Roger du er et geni.
Hilsen Bjørlie bjorlie@privat.dk15. juni 2008
Indlæg af: Bjørlie.

Whis you are here
Mit navn er Bjørlie. Jeg var også i Odense og se Et kanon show.
Håber koncerten fra denne tour snart kommer dvd. Min kone og jeg sr de to dvdèr der er på gaden. Og vi ser dem begge hver weekend, og får en lille joint der til. Sådanne stunder giver plads til eftertanke, og hygge.
Skulle der være andre der hygge på den måde. Så må I give lyd fra jer.
Hej Roger du er et geni.
Hilsen Bjørlie14. juni 2008
Indlæg af: Henrik

Fed koncert i London
Har set Floyd 6 gange, Gilmour solo 3 gange og nu Waters solo 3 gange, men koncerten i O2 arenaen, Greenwich, London var den fedeste af dem alle. Sikke en fed akustik og show. Floyd uden Waters, glem det. Eneste minus, jeg ville gerne have hørt lidt fra Radio KAOS feks Power that be eller Sunset Strip, men det er kun i småtings afdelingen.
Fedeste Floyd øjeblik i mit liv var at få ham til at signere min Wall LP, da han spillede Wembley for nogle år siden, som nu hænger flot i ramme i spisestuen hvor den har fået en promenent plads.
Thanks for everything, Rog!6. juni 2008
Indlæg af: Whatever

dårligt
Tjekker jævnligt dette site.ifht andre sites,er jeg godt nok skuffet over folks feedback til andre........
NoN.1. juni 2008
Indlæg af: Mette

TV?
Det var en vidunderlig koncertoplevelse!!!
Men siden svensk tv stod på scenen og filmede, kunne man vel forvente en tv-udsendelse - nogen der ved noget om dette?24. maj 2008
Indlæg af: Sussie

Leaving Beirut
Ja Daniel.
To Kill The Child/Leaving beirut.
Spørg i Stereo Studio,og nu du er der så haps (THE PROS AND CONS OF HITCH HIKING- Genialt album.
VH Sus24. maj 2008
Indlæg af: Daniel

Leaving Beirut
Nogle der ved hvor man kan få fat på sangen leaving beirut???


24. maj 2008
Indlæg af: Daniel

Koncert i Fiona Park
Som meget ung Pink floyd Fan har jeg aldrig haft chancen for at opleve pink floyd live. Men Roger Gjorde Det FANTASTISK det var den bedste koncert oplevelse jeg nogensinde har haft hold **** hvor var det fedt.


19. maj 2008
Indlæg af: Kay Fischer

Odense
Koncerten var helt i top, når jeg ser andre reflektere på nedennævnte blog, foreslår jeg at den slags uvidende straks får tildelt en plads i glemlsens efterhånden tykke bog, ikke værd at hæfte sig ved.
Personlig har jeg sammen med min søn og svigerdatter kommet til det resultat at det var en uforglemmelig "fed" aften med det for Roger, og sansynligvis resten af bandet blændende spædet op med den rette kritik af venden lige nu rent politisk, dejligt.
Dejligt var det også at genhøre "Set the control for the heart of the sun", det har jeg ikke hørt live siden 1973, da Pink Floyd skiftede setliste ud, og uropførte Dark Side.
Mange af sangene hænger stadig inde i hoved, og det betragter jeg som et resultat af en kanon oplevelse.

Mvh.
Kay17. maj 2008
Indlæg af: MB

Hehe
Ja du har helt ret Ottosen!!

Det er ikke hjerneceller der fylder mest i hans hoved!! ;O)17. maj 2008
Indlæg af: Ottosen

http://blog.tv2.dk/anders-foghv/entry232635.html?forside
Det var dog det mest intetsigende indlæg der nogensinde er registreret... Det ville da være lettere bare at sige man ikke er fan af Pink Floyd og Roger Waters end at prøve på at virke intelligent...

anders-foghv - God bedring17. maj 2008
Indlæg af: Mia

Ang. Leaving Beirut
Jeg har fundet dette ang. Leaving Beirut.. Måske det kan hjælpe til at finde cd´en :O)

http://en.wikipedia.org/wiki/Leaving_Beirut17. maj 2008
Indlæg af: Sussie

Fjoghv
HA HA - MB,- Har læst bloggen.
Jamen kan da ikke andet smile og tænke
GET A LIFE.17. maj 2008
Indlæg af: MB

Se lige en klovn
http://blog.tv2.dk/anders-foghv/entry232635.html?forside

Sjovt som en gris kan provokere!! hehe17. maj 2008
Indlæg af: Sussie

Billeder
Ok - Tak til dig Ottosen.
Samt stor tak til dig Erik - Det vil jeg lige tjekke ud.
Var til pink floyd koncert på ullevi stadion i sverige i 94.
Der blev man tibudt at købe de fedeste store fotos fra koncerten. Har dem selfølgelig hængene-Men tiderne skifter-som CV Jørgensen synger. Sus16. maj 2008
Indlæg af: Erik


Der er flere billeder fra koncerten på http://www.ose.dk/galleri.aspx


16. maj 2008
Indlæg af: MacP


Må nok indrømme at jeg ikke tidligere har kendt noget til Roger Waters, men var inviteret med til koncerten med arbejdet... og hold fast hvor var det en fed oplevelse... Skal ud og have et par cd'er med ham snarest...

Har bare et enkelt spørgsmål - på hvilken cd kan man finde "leaving beirut"?? har søgt på forskellige netsider der handler med cd'er men kan simpelthen ikke finde den...16. maj 2008
Indlæg af: Henning

FED AFTEN
Sådan en oplevelse kan man leve længe på når alting går op i en højre enhed.Hvis man leder efter noget negativt at sige efter den Koncert så ser man godt nok sort på tingene.
Hvis man ikke har hørt nok Roger Waters så er IN THE FLESH (2CD+DVD) på tilbud i TP til 70 KR og den er bestemt ikke blevet dårligere efter man har set ham live
TAK til Ottosen for en Kanon side16. maj 2008
Indlæg af: stig

troubled waters
en fantastisk aften med en ´fantastisk musiker og sangskriver.


16. maj 2008
Indlæg af: Ottosen

Ang. Køb af billeder
Da RogerWaters.dk udelukkende har rettigheder til at vise billeder er det desværre ikke muligt at købe billederne her på sitet...


16. maj 2008
Indlæg af: Sussie

Billeder
HEY.
PRØVER LIGE IGEN:
ER DET MULIGT AT KØBE DE BILLEDER DER ER BLRVET LAGT PÅ
SITET ????
Sus
AALBORG16. maj 2008
Indlæg af: PF Fan

Lys-Lyd-AV
Vi kan være stolte i DK.. Det meste af showet var faktisk leveret af danske firmaer...

Lys-PA-scene var leveret af Nordic

Storskærm bag Roger var på 110 m2 leveret af Proshop Danmark

De små skærme i siden var leveret af et svensk firma ved navn AV teknik og lignede lort..16. maj 2008
Indlæg af: Christian

Sindsygt!
Da jeg kun er 18 år gammel, har jeg selvfølgelig ikke nostalgien som i andre nisser har ;) men tilgengæld er jeg blevet madet med Pink Floyd af min far siden barn, og de sidste 3 år har jeg ikke hørt andet!
Sidste år i Augustenborg var suverænt, men Odense i Tirsdags var bare lidt bedre...SUVERÆNT! Dejligt at se han stadig formår at syre lidt, som han gjorde det tilbage i tresserne :D her tænker jeg på de 2 første numre i Darkside..specielt On The Run..Suverænt!!!15. maj 2008
Indlæg af: Stella

Super koncert
Kan ikke beskrive hvor fed en oplevelse det var at se Roger Waters i Fionia Park.
Det er den største koncert jeg har været med til.
Er super glad for at jeg nåede at se ham.
Stemningen var i top, musikken var fed, lysshowet genialt, bajerne var kolde og Roger Waters var i topform.
Hvad mere kan man ønske sig en tirsdag aften?

Respekt til Waters herfra for en unik oplevelse.15. maj 2008
Indlæg af: Karen


Som meget ung pink floyd fan har jeg ærget mig meget over at jeg aldrig kommer til at opleve en af deres koncerter, men efter koncerten i odense er der intet at ærge sig over... Roger ER pink floyd!!! Både ham, de andre musikere, lyd og lys var ubeskriveligt... tusind tak for den fedeste koncert jeg har og nogen sinde kommer til at opleve!!!


15. maj 2008
Indlæg af: jesper

wow
Waters er i topform,fantastisk at se ham 4 gange på så kort tid.Skulle jeg savne noget ,skulle det være en hel weekend koncert med 1 set,the wall.2 set blandende solonumre ,3 set Dark side,4 set et par timer med det løse.Oplevelsen af at han spillede lige i min baghave (bor lige ved stadion) var for fed,så Roger og Harry spil bare til det er nødvendigt at have børnebørnene med også.


15. maj 2008
Indlæg af: goodygood

Roger
En dejlig konsert er overstået, den gamle mand kan endnu...

Flot site du har lavet her !

Ønsker du at debatere ham, og de andre fra Pink Floyd så klik ind på www.pinkfloydforum.dk
Hilsen Goodygood.15. maj 2008
Indlæg af: Vibeke

Roger Waters i Odense
Det var min første koncert med Roger Waters - tænk, hvad jeg er gået glip af... Jeg håber meget at kunne opleve det igen - det var for fedt!


15. maj 2008
Indlæg af: Mia

Musikerne
De er skrevet under Nyheder på denne side :O)


15. maj 2008
Indlæg af: Martin Jeff

Fionia Park
Vil bare sige: HELT FANTASTISK KONCERT!!!
Godt gået igen Roger og godt gået af OSE/JVB.15. maj 2008
Indlæg af: Kit

Roger på Fiona
Var på Fiona. Kanon koncert! Har setlist, men ku godt tænke
mig navnene på musikere samt kor, da jeg ikke kan huske alle navnene!15. maj 2008
Indlæg af: Mia

Til NelleP
Ja jeg er også sikker på at det var Pia... Placeret lige der hvor hun hører til og med horn i panden... Det har vi grinet meget af... ;O)

Super koncert i øvrigt, nu er jeg rigtigt ked af at jeg sagde nej tak de andre gange han var i DK... Men bedre sent end aldrig... Jeg tudbrølede nærmest til leaving Beirut sikke en tekst!! I det hele taget sikke en koncert!!!15. maj 2008
Indlæg af: Benny Dømel

super rogers
det var 3 gange jeg så Roger waters og nok den bedste koncert.Manden er jo genial


15. maj 2008
Indlæg af: Sussie

Billeder
Ja - manden er bare genial.
ER DET MULIGT AT KØBE BILLEDERNE ?14. maj 2008
Indlæg af: Christian Skov

Koncert
Jeg er jo vokset op med Pink Floyd og fået det ind med ske.. At stå der foran roger og synge med på de sange der har betydet så meget.. TAK.. stort i alt sin enkelthed. Folk der er kritiske.. tjaaa


14. maj 2008
Indlæg af: MICHAEL

KONCERTEN 13/5
FUCK DET VAR DEN DÅRLIGESTE KONCERT JEG HAR HØRT MED HAM PUPLIKUM VAR JO IKKE MED OG EN LYDMAND SOM SOM SÅ SELV WATERS MÅTTE GNIPE ØJNE SAMMEN PÅ ET TIDSPUNK!!


14. maj 2008
Indlæg af: Teacher

Super Seks Stjernet
En fornøjelse at se det grammatiske niveau blev hævet....

En fantastisk koncertoplevelse; Så Roger i Augustenborg sidste år og gav den koncert 5 stjerner - den her var et klik bedre!

Eneste downside er at Waters ikke selv trækker sin vokal hjem - men koncerten som helhed var sublim *S* - og dette gælder alt lige fra logistik til akustik14. maj 2008
Indlæg af: Lizette

blir bedre og bedre
roger waters er simpelthen bare den bedste.. første gang jeg så ham var på roskilde, så gik turen til als og nu til odense.. han er jo bare fantastisk..


14. maj 2008
Indlæg af: NelleP

En ekstra kommentar
Godt nok havde jeg naturligvis hørt "Leaving Beirut" og "Perfect Sense" på både cd og dvd før... Men at høre dem Live, var en utrolig ubeskrivelig oplevelse. De rørte mig sgu... Jeg husker en klump i halsen og en galoperende gang gåsehud... Helt utrolig!
Tak til Ottosen, for en fantastisk tur og koncert! - og naturligvis også en fornem hjemmeside.14. maj 2008
Indlæg af: NelleP

1. koncert!
Min 1. koncert med Hr. Waters, og hvilke oplevelse. Med en fantastisk placering, ca. 15 meter fra scenen i 2. halvleg fik vi da virkelig alt med.
Ottosen, som jeg stod sammen med, havde før koncerten proklameret, at "Perfect Sense" ville være det absolutte højdepunkt... - OG JEG KAN DA KUN GIVE MANDEN RET!
Hold da k...!
Koncerten var en fantastisk oplevelse, og jeg håber da ikke at det bliver min sidste gang.
Og kan vi alle blive enige om at det var Pia Kjærsgaard, som var på grisen?14. maj 2008
Indlæg af: Steffen

Fiona Park koncerten
Simpelthen karismatisk fremført af Roger Waters og ikke mindst hans helt unikke band. Lydbilledet var gennemført til mindste detalje: Du VAR simpelthen i lydbilldet og blev forbavset og dybt rørt hele tiden. ALLE de store numre var med: Bla.a "Wish You were her", "Money", "Brain damage" og ikke mindst "guldkornene" fra The Wall. Den helt suværent bedste koncert og oplevelse, jeg i mit 47 år lange liv har haft. Tak til Jer her for Jeres profilering af koncerten samt det flotte arbejde. Hvis han kommer til Danmark til næste år, til Jer der ikke fik billetter i år, så tag afsted og se denne unikke oplevelse. Jeg er stadigt ikke "landet" endnu. ET MESTERVÆRK!!!


14. maj 2008
Indlæg af: Allan

Roger
Fedeste koncert nogensinde - en oplevelse for livet.....15 - 20 meter fra scenen og fik alt med, selv lidt fugt i øjenkrogen, når han rørte ved favoritterne, og dem var der mange af - "Wish you were here" var en drøm ! TAK !


14. maj 2008
Indlæg af: Jens Svensson

Fiona Park
Var til koncerten i går med Waters - der er jo ikke så meget at sige mere. Den mand er fantastisk. Han skaber et lydbillede der er fuldstændigt unikt. Sammen med den øvrige besætning fik han endnu engang os alle til føle at der er noget "overjordisk" over denne musik, man stadig ikke kan få nok af. En aften der var "utomodentlig bra"


14. maj 2008
Indlæg af: ilona

i går
var det den bedste koncert jeg har været til, tak


14. maj 2008
Indlæg af: Erik Garde

Billetter til London
Jeg skrev for et par dage siden ang. Waters i London. Det jeg ønskede var selvfølgelig billetter til London eller info om samme.

Fed koncert i går.14. maj 2008
Indlæg af: gozun

fedt show
først lige feed og flot side du har fået lavet....tak for det.
Er lige hjemvendt fra det forrygende show i odense,og blodet pumper stadigt vildt rundt i kroppen,så absolut pengene værd.
vi stod ved gelænderet ind til inderplænen og kunne virkelig føle effekten af surrounden,det var en total fed oplevelse,lyden var iorden især efter pausen,men hvor var Katie Kissoon savnede hende lidt i "mother" selvom den anden også gjorde det udemærket.
så ham for første gang live i roskilde,og denne i odense kan selvfølgelig ikke slå den oplevelse,men var total fed alligevel......13. maj 2008
Indlæg af: Ottosen

Inder plænen
Jeg står nu på inder plænen ca 15 m fra scenen... Der er pause til en helt kanon koncert indtil videre, og nu kommer dark side, så bliver det jo bare endnu bedre


13. maj 2008
Indlæg af: Erik Garde

London 18 maj
Jeg ville meget gerne til London 18 maj med min søn på 15 år. Jeg skal delvfølgelig til Odense i aften, men ville også gerne til London.
Min første Floyd koncert var The Wall i 1981 i Earls Court london, hvor jeg smulede mit gode kamera ind (meget ulovligt) så jeg har en fed lysbilledserie. Kan man ikke få dem lagt over på pc ??? Så var der måske andre der kunne få fornøjelsen af disse sjældne fotos af den sidste koncert med hele bandet sammen.

Erik Garde13. maj 2008
Indlæg af: Jesper Breddam

Vil du/I køre med?
Hej sjællændere til aftenens koncert!

Bussen var udsolgt, så jeg kører alene i min bil fra Borup på Midtsjælland ved 17-18-tiden. Jeg kunne godt have flere med, hvis jeg ikke skal alt for langt for at hente. Jeg skal have en kammerat med hjem fra Odense, men ellers er der vel 4 pladser derover - 3 hjem... Jeg ville nok regne med at køre hjem senest en time efter koncerten.

Vil du/I med? Tilskud må gerne betales, men broen koster kun 245,- retur + lidt benzin - det bliver ikke dyrt, hvis vi deler...

Ring 3082623013. maj 2008
Indlæg af: Oscar Svendsen

svendsen.oscar@gmail.com
Hej alle,
Vi er to journaliststuderende fra Syddansk Universitet i Odense, der skal lave et tv-indslag til aftenens koncert.
I den forbindelse vil vi MEGET gerne i kontakt med en STOR Pink Floyd/Roger Waters fan, som gerne vil være med til en 'før koncerten' reportage om forventning, glæde og alle de andre dejlige følelser, som er forbundet med en koncert som denne!
Henvendelse snarest - gerne pr. telefon.
4057 0454

Skrevet 11.55!13. maj 2008
Indlæg af: Jonas


Jeg har fundet setlisten fra et show i april 2008. Den er magen til den koncert han spillede på Als sidste år.

Roger Waters Coachella concert set list

First Set:


01 In The Flesh
02 Mother
03 Set The Controls For the Heart Of The Sun
04 Shine On You Crazy Diamond
05 Have A Cigar
06 Wish You Were Here
07 Southampton Dock
08 The Fletcher Memorial Home
09 Perfect Sense Parts 1 and 2
10 Leaving Beirut
11 Sheep

Second Set


01 Dark Side of the Moon
02 Band Introductions
03 The Happiest Days Of Our Lives
04 Another Brick In The Wall (Part 2)
05 Vera
06 Bring the Boys Back Home
07 Comfortably Numb

God koncert til alle, jeg glæder mig som et lille barn. Jeg er ved at se The Wall, har tudet første gang!

"HAMMER HAMMER HAMMER!"12. maj 2008
Indlæg af: Ottosen

4. gang
Første gang i 2002 hvor jeg så mr Waters var jeg helt forbløffet over et super cool show, og hver gang er det bare blevet bedre og bedre. Den hidtil bedste koncert efter min mening var i 2006 på Roskilde festival... Dette er nu min 4. koncert med Roger Waters i Danmark og jeg glæder mig ligeså meget som første gang...

Så til alle Jer der endnu ikke har haft fornøjelsen - GLÆD JER !!12. maj 2008
Indlæg af: Mia

Weii
Under 24 timer!!! Nu begynder man jo at glæde sig helt vildt!!! Nøj det bliver godt :O)


12. maj 2008
Indlæg af: Ottosen

billetter
Torsten 23802248 har skrevet et indlæg om at han har 4 billetter til plænen - prøv ham


12. maj 2008
Indlæg af: Lars Madsen

ønsker 3 på plænen
hvor får jeg købt 3 stk på plænen da jeg kommer fra Herning

danbillet (skal være medlem af fyn..........)
Billet net (lukket)3. maj 2008
Indlæg af: Ottosen

setliste
Der ligge vist ikke nogen fast setliste, men her på siden kan du finde en pressemeddellelse omkring koncerten, det er vist det tætteste du kommer... Den ligge under Roger Waters i Odense...
Det kommer vist til minde meget om Als 2007, men det var jo også en super fed koncert...


3. maj 2008
Indlæg af: Jakob

Setlist?
Hejsa..

Er der nogen, der har fået fat i en set liste til Odense koncerten?

Jakob1. maj 2008
Indlæg af: Sussie

Det blir fedt.
Vil også lige bakke op om begejstringen omkring Waters i odense.Glæder mig vildt.Har stort set også set alt med pink floyd og watersi dk samt sverige.Det kan kun blive en kæmpe oplevelse igen igen.
SHINE ON.
Sus29. april 2008
Indlæg af: Kristian Mortensen

London
Hej - der er tilfældigvis ikke nogen der ligger inde med 3 london billetter til d. 18? jeg står meget og mangler
Krillo.m@gmail.com14. april 2008
Indlæg af: Torsten

Billetter
Hejsa,

Hvis der er nogle af jer fans der mangler billetter til inderplænen, så ligger jeg inde med 4 som jeg desværre ikke har mulighed for at benytte, dem vil jeg gerne sælge til 900 pr. stk.

mvh Torsten. 2380224828. marts 2008
Indlæg af: Kay Fischer

Koncert/Odense
Hej Alle.
Jeg har lige fået min fødselsdagsgave på forskud af min søn og svigerdatter, en billet til Roger Waters (Mr. Pink Floyd).
Det er den bedste gave nogensinde, set i lyset af mine 56 år, jeg har set samtlige Pink Floyd koncerter i DK, men mangler at se den bedste musiker og sangskriver i benævnte band.
Jeg ser frem til en enorm oplevelse, som efter hvad jeg hører kommer til at befinde sig på top 3 listen over de 600 betalingskoncerter jeg har set i men tid.
Håber at alle deler min glæde og entusiasme til denne totaloplevelse.
Kan næsten ikke vente!!!!!!!12. marts 2008
Indlæg af: jan gramm

roger waters odense
Hej vil lige dele min glæde med alle jer fans over at roger waters spiller i odense,jeg bor i jakarta (indonesien)og flyver gerne 20 timer for at opleve min største fans.
jan gramm indonesien.27. februar 2008
Indlæg af: Ravne

Fuldstændig genialt site

Mange gange tillykke med det nye look. Og tak for det engagement og arbejde du lægger i sitet, som hylder en af vor tids største musikalske begavelser. Det kunne være fedt med nogle klip fra youtube eller brudstykker fra Rogers repertoire. Jeg er klar over, at det kan være et problem at indhente rettigheder, men altså, mon ikke Roger vil tillade det. Han er jo imod alt ondt i verden og hertil regner han krig, fascisme, religiøs fanatisme og kapitalisme på nogen lunde samme niveau. Jeg tror han vil have forståelse for dit frivillige initiativ og gode arbejde.

Endnu engang tillykke med sitet

De bedste hilsener

Kenneth Ravn26. februar 2008
Indlæg af: Michael Ottosen

Nyt Site
Så er det nye site uploaded, og Rogerwaters.dk håber mange vil bruge sitet til at finde de relevante informationer. Se blandt andet oplysninger omkring den kommende koncert ved at klikke på banneret til højre